Kinky Passion (In Swedish only)

Gå direkt till hemsidan!

Med Lekfull Tantra & BDSM som redskap guidar Calle Rehbinder och Lisa Josefsson dig på en spännande resa genom olika intensiva sensationer, formgivna för att du ska upptäcka hur mycket MER du kan känna och uppleva – meditativ stillhet, dynamisk livfullhet, orgasmisk extas och total närvaro – med i huvudsak din egen kropp och ditt eget känsloliv som enda redskap, under kontrollerade, lekfulla och kärleksfulla former.

Denna kurs är för dig som vill komma i djupare kontakt med din egen kropp och din egen njutning – så att du kan äga din lust istället för att din lust äger dig.

Vi går bortom de klassiska klichéerna – lack, läder och hård attityd – och fokuserar istället på närvaro, inkännande lekfullhet, där Bondage och Dominans används som verktyg för att skapa tillit och kärlek. För oss betyder Sado-Masochism att vi bortom smärtan kan nå ännu högre nivåer av extas, men även sårbarhet och innerlighet.

Genom att expandera din trygghetszon kan du i din egen takt, på dina egna villkor, utmana dina rädslor och läka sår och på så sätt hitta nya nivåer av frihet i din egen kropp. Vi skapar tillsammans ett Magiskt Rum där du kan inspireras till att upptäcka mångdimensionellt, vilka stimuli som ger mig verkligt starka och djupa upplevelser.

Från en tidigare deltagare:

Hej Calle och Lisa!

Jag har deltagit i flera av era kurser i Kinky Passion och Tantralila och de har alla varit fantastiska.

Jag har alltid känt sådan glädje när jag deltar i era kurser. De spännande och erotiskt lekfulla övningarna med överraskande inslag gör att man mår så bra och att man glömmer alla vardagsbekymmer.

Att få dansa i grupp tillsammans med Lisa är en underbar upplevelse och förstärks av Calles suveräna trummande.

Att få vara naken tillsammans med andra är en utmaning och känns oerhört sexuellt befriande.

Era övningar är väl genomtänkta och framkallar en ”må-bra”-upplevelse som man inte vill ska ta slut.

Ett stort tack till er båda. Ni är fantastiska kursledare och jag längtar verkligen till era kommande kurser ….

Med solvarma hälsningar

GS, maj 2018